Despre Ethnos Group Media Production

Ethnos Group Media Production este o firmă nouă, lansată în anul 2014 şi care vă oferă servicii de înaltă calitate la cele mai avantajoase preţuri, din punct de vedere muzical şi sonorizare, management ceremonial şi artistic prin producţia de momente artistice şi de divertisment, recreative sau culturale, concursuri cu premii şi momente surpriză pentru invitatii dumneavoastră, concerte, spectacole sau chiar turnee.
Ethnos Group Media Production oferă o nouă perspectivă, un nou concept de organizare şi desfăşurare a tuturor evenimentelor dumneavoastră într-o nouă formulă.

Dacă nu aveţi timp necesar sau detaliile organizării evenimentului vi se par copleşitoare, Ethnos Group Media Production vă vine în ajutor cu produse, servicii, sfaturi şi idei pline de originalitate. Avem destul de multe idei pentru un spectacol de poveste, dinamic şi plin de amintiri plăcute şi care va avea o recepţie pozitivă dar şi distractivă.

Vă punem la dispoziţie un repertoriu bogat în muzică diversificată, tradiţonală, românească şi chiar internaţională cu ajutorul artiştilor din cadrul agenţiei noastre artistice, ce ii vom aduce special pentru dumneavoastră.

Ethnos Group Media Production vă mai pune la dispoziţie si un studio audio de ultimă generaţie, specializat în înregistrare, post-procesare, postsincron şi productie audio de orice fel, combinând cele mai eficiente tehnici, analogice şi digitale, în care vă puteţi realiza proiectele dumneavoastră: voci, negative, pozitive, melodii sau chiar albume audio personale, profesionale.

Prin agenţia de publicitate Voice Overs Studio & Agency oferim:
• PROMOVARE PE RADIO DAR ŞI PRODUCŢIE SPOTURI AUDIO ŞI VIDEO;
• PRODUCŢIE PUBLICITARĂ : BANNERE , MASHURI, PANOURI, CASETE LUMINOASE;
• PLIANTE, FLYERE, STICKERE, MAPE PREZENTARE, CALENDARE, REGISTRE, CĂRŢI DE VIZITĂ, TIPIZATE, ETICHETE;
• MARKETING DIRECT : DROP MAIL, SAMPLING, DOOR TO DOOR; • CONSULTANTA IN MARKETING.

Voice Overs Studio & Agency este o agenţie de publicitate full-service, specializată în creaţie, tipar şi producţie publicitară, media buying şi media planning cu oameni ce au peste 6 ani de experienţă în domeniu.
• De la început, ne-am propus să fim cei mai buni în ceea ce facem. Voice Overs Studio & Agency înseamnă experienţă, profesionalism, preocupare pentru rezultate imediate şi oferirea celor mai bune servicii clienţilor noştri.
Voice Overs Studio & Agency are capacitatea de a vă duce la bun sfârşit toate problemele întâmpinate în comunicarea organizaţională. Vă vom ghida pe parcursul întregului proces şi ne vom asigura că la fiecare pas reuşim să vă depăşim aşteptările.

Ethnos Group Media Production dispune, pe langă sudioul de înregistrare, agenţia de publicitate sau formaţia ETHNOS GROUP, (formaţie dedicată evenimentelor festive de gen: nunţi, botezuri, cununii civile, majorate, baluri, spectacole sau localuri) şi de o agenţie artistică, ce are în componenţa repertoriului, artişti binecunoscuţi ai industriei muzicale din România.

DETALII DE CONTACT

ETHNOS GROUP MEDIA PRODUCTION S.R.L
Stefan cel Mare, CALARASI, ROMANIA
Skype: cristian.nastase89
contact@ethnos-group.ro
www.ethnos-group.ro

FORMATIA ETHNOS GROUP

Manager Trupa:
Cristian Nastase
T. 0725130811
E. contact@ethnos-group.ro
S. cristian.nastase89

INFORMATII GENERALE

Copyright © ℗ 2016 . ETHNOS GROUP MEDIA PRODUCTION. All Rights Reserved
Powered by Creative Jingle Studio
  • Casting Ethnos Group Media Production